Despre companie
Firma „PARSE-TUTUN” SRL a fost fondată la 29 mai 1998.


Activitatea de bază o constituie cumpărarea tutunului de la producători, prelucrarea primară a frunzelor de tutun, manipularea, fermentarea, desfacerea producției finisate, la fel ca și producerea mărfurilor de consum național, oferirea serviciilor de transport, activitatea comercială și mijlocitoare, operații de schimb de mărfuri, activitatea economică externă.

Institutul de Tutun din Republica Moldova și Camera de Comerț și Industrie verifică activitatea „PARSE-TUTUN” SRL, efectuează cercetări de laborator, certifică producția.

Controlul asupra activității întreprinderii este realizat de către Camera de Licență a Republicii Moldova, la 07.12.2006 fiind acordată licența seria A MMII Nr. 022975.

Întreprinderea acționează pe baza patentei fondatorului la modul de fermentare Nr. 1731
cu termen de 20 ani. Pe un termen de 10 ani este înregistrată de către întreprindere marca comercială a producției noastre, certificat Nr. 11227.

Structura întreprinderii:

1. Oficiul întreprinderii situat în or. Orhei, la 45 km de municipiul Chișinău.
2. Fabrica de uscare, manipulare și fermentare a tutunului situată la periferia or. Rezina, la 14 km de or. Șoldănești.
3. Întreprinderea de prelucrare și păstrare a tutunului se găsește în or. Șoldănești.
5. Complexul de uscare a tutunului este amplasat la 12 km de Șoldănești, 26 km de Rezina. „PARSE-TUTUN” SRL este una din puținele întreprinderi care au mers pe calea formării producției proprii prin prelucrarea frunzlor de tutun și cultivarea acestuia.
Întreprinderea dispune de ramificație de cale ferată proprie.

Continuare >>