PrincipalăMoldova este o țară situată la sud-estul Europei, cu tradiții vechi de cultivare datorită solurilor fertile și a climei. Cultura tutunului în Moldova este tradițională și există de mai mult de două sute de ani.
Tutunul moldovenesc are putere și aromă, ceea ce oferă produselor pentru fumat un caracter complet și o suculență a gustului. „PARSE-TUTUN” SRL este o companie aflată într-o dezvoltare dinamică, ce activează în industria tutunului. Tipul de bază al activității noastre constă în cumpărarea tutunului de la producători, prelucrarea primară, manipularea și fermentarea frunzelor de tutun, la fel ca și activitatea economică externă.

Din 1998 noi lucrăm într-o colaborare strînsă cu producătorii mondiali a produselor de tutun.
Aplicînd cele mai noi tehnologii de prelucrare și manipulare a tutunului, „PARSE-TUTUN” SRL mai propune și diferiți saci de tutun. După părerea părerea partenerilor noștri, calitatea și stabilitatea acestor blanduri sunt capabile de a satisface cel mai rafinat gust.

Calitatea producției noastre, conștiința, siguranța au permis companiei noastre de a obține încrederea partenerilor noștri atît din Moldova, cît și din țările USI și Europa. Noi furnizăm tutun din Moldova, Ucraina, Grecia, Tadjikistan, Uzbekistan, Bulgaria și Turcia.
Firma „PARSE-TUTUN” SRL se găsește în într-o continuă comunicare cu partenerii săi de afaceri, întrucît doar legăturile de piață strînse contribuie la procesul neîntrerupt de dezvoltare și reînnoire.