Noutăţi


 

Am vrea să vă informăm despre realizarea proiectului de dezvoltare a tutunăritului la baza activităţii Societăţii pe acţiuni de tip închis «КРЕМЕНЕЦКИЙ ТФЗ» (oraşul Kremeneţ, regiunea Ternopol, Ucraina). Acest proiect este rezultatul colaborării SRL «ПАРШЕ-ТЮТЮН» (Ucraina), a Societăţii pe acţiuni de tip închis «КРЕМЕНЕЦКИЙ ТФЗ» (Ucraina)
şi a SRL „PARSE-TUTUN” (Republica Moldova).

În cadrul acestui proiect se realizează restabilirea Societăţii pe acţiuni de tip închis «КРЕМЕНЕЦКИЙ ТФЗ», reînnoirea tehnică şi tehnologică a uzinei şi producerea mărfii de profil pentru Societatea pe acţiuni de tip închis «КРЕМЕНЕЦКИЙ ТФЗ» pe baza experienţei bogate în ramura tutunăritului a companiei SRL „PARSE-TUTUN”, fondatoarea SRL «ПАРШЕ-ТЮТЮН» în Ucraina.

Avînd o experienţă de mai mulţi ani de lucru în industria tutunăritului, relaţiile create, avînd o întreprindere de prelucrare a tutunului analogică în Republica Moldova, ce exportă materie primă de tutun, inclusiv în Ucraina, SRL „PARSE-TUTUN” reuşeşte să primească acordul clienţilor şi partenerilor săi potenţiali pentru a aplica în Ucraina tehnologiile şi experienţa acumulată în sfera producerii, prelucrării şi vînzării frunzelor de tutun.

Al doilea proiect comun SRL „PARSE-TUTUN” îl are cu compania rusă SRL «РС ТРЕЙДИНГ». Proiectul prevede cumpărarea materiei prime de tutun în ţările Asiei Mijlocii cu scopul prelucrării ei ulterioare şi crearea produselor de tutun de categorii diferite la întreprinderile SRL „PARSE-TUTUN”, ce urmează să fie realizate în folosul consumatorilor tradiţionali ai SRL „PARSE-TUTUN”.

Pe baza acestui proiect SRL „PARSE-TUTUN” menţine relaţii de lucru strînse cu producătorii de tutun din Tadjikistan şi Uzbekistan.